top of page

ლავანდის ორცხობილა

ეს არის ნაზი და ძალიან გემრიელი საუცხოო ორცხობილები დაბრაწული კიდეებით.














გააცხელეთ ღუმელი 375 °F-მდე (190 °C-მდე).


ინგრედიენტები

  • 1/2 ჭიქა კარაქი

  • 1/2 ჭიქა შაქარი

  • 1 ჩ/კ დაფქული ლულინარიული ლავანდა

  • 1 კვერცხი

  • 1 ჩ/კ ვანილი

  • 1/4 ჩ/კ გახეხილი ლიმონის ცედრა

  • 3/4 ჭიქა ფქვილი

კარაქი და კვერცხი მიიყვანეთ ოთახის ტემპერატურამდე. ათქვიფეთ კარაქი და შაქარი ფაფუკი კონსისტენციის მიღებამდე. დაუმატეთ ლავანდა, კვერცხი, ვანილი, ლიმონის ცედრა და აურიეთ. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი და აურიეთ.


ნამცხვრის ცომის პატარა გუნდები ცალ-ცალკე დადეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფურცელზე (ან საცხობ ფურცელზე დასაფენად გამოიყენეთ პერგამენტის ქაღალდი), მათ შორის დატოვეთ საკმარისი მანძილი, რადგან ისინი ზომაში გაიზრდება.


გამოაცხვეთდაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ისინიქაღალდივით თხელიიქნებადაექნებადაბრაწულიკიდეები.


იხილეთ ვიდეო აქ:


31 views0 comments
bottom of page